Velkommen til Dansk Røde Kors -

Tølløse Afdeling, Rødekorshuset Industrivej 2, 4340 Tølløse

Startside | Bestyrelsen | Vedtægter | Butikken | Samaritter | Besøgstjenesten | Venskabsprojekt | Afdelings Historie


Landsindsamlingen 2009

Sidste Årets Landsindsamling oktober 2008 foregik i silende regn og kraftig blæst.

Og i år var det nærmest kuling og kraftige byger, alligevel gik 40 voksne og 44 børn og unge til opgaven udstyret med regntøj og godt humør.

Takket være deres indsat, fik vi i den gamle Tølløse kommune indsamlet kr. 38.758,11. Men vi manglede mange indsamlere så der var mange ruter der ikke blev besøgt så resultatet kunne have være meget bedre hvis flere ville støtte med deres medvirken som indsamler.

Så vi efterlyser frivillige til at samle ind. Det er en dejlig oplevelse, mange mennesker står klar ved gadedøren når vi kommer og det er spændende at få tømt bøssen. Danske Banks personale yder en fin indsat ved at optælle pengene og indsætte den på Dans Røde Kors konto og det på en søndag.

En stor del af de mange penge skyldes vores unge mennesker på skolerne, de ved at det hjælper og Dansk Røde Kors er utrolig glad for den flotte indsats. Tallene i skemaet taler sit tydelige sprog.

Du kan allerede nu melde dig til næste års indsamling - så vent ikke! gør det nu.

 

Resultatet af landsindsamlingen i Tølløse:

Sted

Beløb i Kr.

Antal ruter

Voksne

Børn

 

 

 

 

 

Tølløse - Sejergaardsskolen

8.204,25

9

18

Tølløse - Baptisternes skoler

14.445,75

16

14

13

Eskilhus

3.115,50

3

3

3

Ugerløse

5.865,75

9

6

3

St. Merløse Centralskole

6.947,00

11

9

3

Valuta

178,86

0

 

0

TOTAL  

38.757,11

47

40

44

 

 En stor tak til alle vores indsamlere og på gensyn Søndag den 3. oktober 2010.

Asta Jensen aflever sin indsamlingsbøsseDen søde pige, Asta Jensen, har travet i timevis sammen med sine forældre og lillebror i Kirke Eskilstrup området og kom stærkt forsinket til Danske Bank med det bedste resultat i hele den gamle Tølløse kommunes område. Og resultatet 2.259,00 kr.
Jeg spurgte om ikke Asta var træt, nej det mente hun ikke hun var. Men hendes røde kinder og strålende øjne afslørede at hun havde fået meget frisk luft, så mon ikke hun skal have en fortjent lur når hun kommer hjem.
Dorthe Frost og EliasDorthe Frost Holm med sine børn Elias og en lille ny i barnevognen trodset storm og regn. Også her nægtede Elias at han var træt.
De kom hjem med et af de rigtig flotte resultater, nemlig 1.179,00 kr.
Jeg er imponeret.
Daggi Jensen og barnebarn Mille Boje NielsenMilleDaggi Jensen med sit barnebarn Mille Boje Nielsen gjorde også en stor indsats i Ugerløse.
Det lykkedes dem at komme hjem med 1.191,75 kr.
Men det skærper appetitten  med alt det blæsevejr, så det var godt at der var lidt kage og sodavand til at genvinde kræfterne med.


Inger Christiansen
Her er Inger Christiansen ved at se på resultaterne, de var skuffende. Hvor er folks empati dog blevet af?

Det kan ikke bare være vejret når folkepensionister, som her Inger og alle de dejlig børn kan samle ind.

Jeg havde desværre ikke mulighed for at fotografer de raske unge mennesker fra skolerne i Tølløse, de gjorde et kæmpe arbejde og reddet indsamling i Gl. Tølløse kommune fra fiasko.

En indsamlings trio skal nævnes. Det er Olivia, Alberte og Anne Sofie fra Sejergaardsskolen, de havde taget guitar med og trakterede med et lille nummer, deres opfindsomhed blev belønnet med et resultat på 1.148,50 kr.

Vil du se indsamlingsresultatet for de enkelte ruter så klik på denne link.

Dansk Røde Kors  |  Blegdamsvej 27, 2100 København Ø  |  Tlf.: 35 25 92 00  |  Fax: 35 25 92 30  |   info@drk.dk  |  www.drk.dk